Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Michal Gross
Velký Dřevíč 22
54934 Hronov
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 195,00 Kč (8,13 EUR)
vyprodáno
NAŠE CENA 225,00 Kč (9,38 EUR)
skladem
NAŠE CENA 225,00 Kč (9,38 EUR)
skladem

AKČNÍ ZBOŽÍ

NAŠE CENA 1 950,00 Kč (81,25 EUR)
skladem
NAŠE CENA 1 950,00 Kč (81,25 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Zvýšení ceny u Zásilkovny od 1.7.2018Vážení zákazníci, byli jsme informováni společností Zásilkovna, že od 1.7.2018 se zvýší cena za... arr3Zásilkovna přidánaVážení zákazníci, na základě ankety jsem zjistila Váš zájem o tuto službu a ve zkušebním provozu... arr3parfemybondage a EETVážení zákazníci, vzhledem k nabytí účinnosti zákona o EET byly upraveny způsoby platby. Budeme... arr3Úprava ceny poštovného od 8.1.2017Vážení zákazníci, vzhledem ke zdražení služeb České pošty jsem nucena upravit cenu poštovného.... arr3Balík na poštu, balík do ruky - pozastavenoVážení zákazníci, vyhodnotili jsme doručování službou "balík do ruky" a "balík na poštu". Vzhledem... arr3Nové online platbyZprovoznili jsme platby pomocí platebních karet a dále MojePlatba, ePlatba a mPeníze. Doufáme, že... arr3Spuštění obchoduVážení zákazníci, dne 30.10.2011 jsme spustili obchod na novém systému v novém kabátě. Doufáme, že...
 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě - pMichalu Grossovi, s místem podnikání Martina Hricku 20, 91101 Trenčín, IČ 51692619, zapsaná v živn.registra: 350-41394, okresný úrad Trenčín (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@parfemybondage.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů