Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Michal Gross
Velký Dřevíč 22
54934 Hronov
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 195,00 Kč (8,13 EUR)
skladem
NAŠE CENA 195,00 Kč (8,13 EUR)
skladem
NAŠE CENA 195,00 Kč (8,13 EUR)
skladem

AKČNÍ ZBOŽÍ

NAŠE CENA 185,00 Kč (7,71 EUR)
skladem
NAŠE CENA 185,00 Kč (7,71 EUR)
skladem
NAŠE CENA 1 950,00 Kč (81,25 EUR)
vyprodáno

NOVINKY

arr3Zvýšení ceny u Zásilkovny od 1.7.2018Vážení zákazníci, byli jsme informováni společností Zásilkovna, že od 1.7.2018 se zvýší cena za... arr3Zásilkovna přidánaVážení zákazníci, na základě ankety jsem zjistila Váš zájem o tuto službu a ve zkušebním provozu... arr3parfemybondage a EETVážení zákazníci, vzhledem k nabytí účinnosti zákona o EET byly upraveny způsoby platby. Budeme... arr3Úprava ceny poštovného od 8.1.2017Vážení zákazníci, vzhledem ke zdražení služeb České pošty jsem nucena upravit cenu poštovného.... arr3Balík na poštu, balík do ruky - pozastavenoVážení zákazníci, vyhodnotili jsme doručování službou "balík do ruky" a "balík na poštu". Vzhledem... arr3Nové online platbyZprovoznili jsme platby pomocí platebních karet a dále MojePlatba, ePlatba a mPeníze. Doufáme, že... arr3Spuštění obchoduVážení zákazníci, dne 30.10.2011 jsme spustili obchod na novém systému v novém kabátě. Doufáme, že...
 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě - pMichalu Grossovi, s místem podnikání Martina Hricku 20, 91101 Trenčín, IČ 51692619, zapsaná v živn.registra: 350-41394, okresný úrad Trenčín (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů