Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Groves s.r.o.
Na Folimance 2155/15
12000 Praha
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 185,00 Kč (7,71 EUR)
skladem
NAŠE CENA 185,00 Kč (7,71 EUR)
vyprodáno
NAŠE CENA 339,00 Kč (14,13 EUR)
skladem

AKČNÍ ZBOŽÍ

NAŠE CENA 1 950,00 Kč (81,25 EUR)
skladem
NAŠE CENA 109,00 Kč (4,54 EUR)
skladem
NAŠE CENA 109,00 Kč (4,54 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Zvýšení ceny u Zásilkovny od 1.7.2018Vážení zákazníci, byli jsme informováni společností Zásilkovna, že od 1.7.2018 se zvýší cena za... arr3Zásilkovna přidánaVážení zákazníci, na základě ankety jsem zjistila Váš zájem o tuto službu a ve zkušebním provozu... arr3parfemybondage a EETVážení zákazníci, vzhledem k nabytí účinnosti zákona o EET byly upraveny způsoby platby. Budeme... arr3Úprava ceny poštovného od 8.1.2017Vážení zákazníci, vzhledem ke zdražení služeb České pošty jsem nucena upravit cenu poštovného.... arr3Balík na poštu, balík do ruky - pozastavenoVážení zákazníci, vyhodnotili jsme doručování službou "balík do ruky" a "balík na poštu". Vzhledem... arr3Nové online platbyZprovoznili jsme platby pomocí platebních karet a dále MojePlatba, ePlatba a mPeníze. Doufáme, že... arr3Spuštění obchoduVážení zákazníci, dne 30.10.2011 jsme spustili obchod na novém systému v novém kabátě. Doufáme, že...
 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě - pMichalu Grossovi, s místem podnikání Martina Hricku 20, 91101 Trenčín, IČ 51692619, zapsaná v živn.registra: 350-41394, okresný úrad Trenčín (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů